Meer kansen


Voor een vitaler leven

Bij Kans Gezond staat jouw vitaliteit en gezondheid centraal. Naast individuele begeleiding bieden we diverse leuke en inspirerende activiteiten en programma’s, zoals eenmalige lezingen, kookworkshops en uitgebreide coaching trajecten bij burn-out. Onze holistische aanpak richt zich op jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn, met een focus op ontspanning, verbinding en persoonlijke aandacht.

Ontdek hoe Kans Gezond jou kan helpen om een gezonder en vitaler leven te leiden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Coaching burn-out

Kansen Carrousel

De Kansen Carrousel,  is een intensief coachingstraject speciaal ontwikkeld voor mensen die kampen met een burn-out. We combineren persoonlijke begeleiding en ondersteuning op het gebied van mindset, brein, lichaam, emoties en drijfveren om je te helpen terug in balans te komen en je energie terug te vinden.

De Kansen Carrousel biedt:

 • Holistische Benadering: Vanuit verschillende perspectieven herstellen we de verbindingen voor een vitaal leven.
 • Stapsgewijze Herstel: Ontdek stap voor stap hoe je weer regie krijgt over je leven en verbinding maakt met jezelf.
 • Expert Team: Ons team van specialisten staat klaar om je te ondersteunen bij ontspanning, voeding, beweging, supplementen en het verbeteren van je denkflexibiliteit.

Begin vandaag nog aan jouw reis naar herstel en hernieuwde energie. Kies voor de Kansen Carrousel Burn-out en investeer in jezelf! Veel bedrijven bekostigen jouw begeleidingstraject om herstel en duurzame vitaliteit voor hun werknemers te waarborgen. 

Ontspanning en Inzicht op je stress systeem door pasta te maken

Pasta therapie

Ervaar de unieke Pasta Therapie-workshops van het bedrijf Pasta Therapie, welke ik met mijn compagnon Tea van Piere van Studio Pai heb opgericht! Leer hoe het maken van pasta kan helpen bij stressbegeleiding en traumaheling. Onze workshops bieden inzicht in hoe vroege jeugdtrauma’s je stresssysteem beïnvloeden en hoe je lichaam en geest in balans kunt brengen. Perfect voor individuen, bedrijven, scholen en speciale doelgroepen zoals autismegroepen binnen GGZ-instellingen.

Waarom Deelnemen?

 • Ontdek hoe stress je lichaam beïnvloedt
 • Leer praktische ontspanningstechnieken
 • Geniet van een ontspannen,  unieke, verhelderende ervaring

Boek een Pasta-therapie workshop voor jouw leerlingen of deelnemers en kneed jezelf in vorm. Volg de agenda op www.pastatherapie.nl

Vitaliteit & gezondheid lezingen

Inspireer & informeer

Laat je inspireren en informeren tijdens onze boeiende lezingen over gezondheid, welzijn en vitaliteit. Perfect voor iedereen die hun levenskwaliteit wil verbeteren of voor bedrijven die hun medewerkers willen ondersteunen.

Lezing 1: Breingezondheid

Ontdek hoe voeding, ademhaling, beweging, suppletie, en bijzondere methodieken de gezondheid van je hersenen verbeteren. Leer praktische tips om dementie te voorkomen en de concentratie van kinderen en jongeren te verhogen.

Lezing 2: Stressmanagement & Vitaal Leven

Beheer stress en leef vitaler door persoonlijke doelen in balans te brengen met werk en privé leven. Krijg effectieve technieken voor een evenwichtiger leven, welke voeding maakt je vitaler en meer in balans, welke technieken kan ik inzetten om mijn stressniveau te beïnvloeden.

Lezing 3: ‘I Do It My Way’ voor jongeren

Speciaal voor net afgestudeerden en jonge professionals. Krijg inzicht in denkpatronen, emoties en perfectionisme. Vind je eigen weg met meer zelfvertrouwen.

Maatwerk lezingen

Onze lezingen kunnen volledig worden afgestemd op de behoeften van uw organisatie of groep.

Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie en boek een lezing die inspireert en praktische tips biedt voor een gezonder leven. Volg de nieuwsbrief of sociale media voor het huidige aanbod van Kans Gezond.

Ontdek de kunst van koken

Kookworkshops

Stap binnen in onze inspirerende kookworkshops en ontdek de kunst van gezond koken. Leer alles over natuurlijke ingrediënten en hoe je ze optimaal kunt gebruiken. Onze workshops zijn niet alleen gezellig en leerzaam, maar bieden ook waardevolle inzichten voor iedereen die zijn voeding wil aanpassen.  

 • Voeding voor je brein: Ontdek hoe voeding je brein kan ondersteunen en stress kan verminderen.
 • Speciale diëten: Leer bijvoorbeeld hoe je een koolhydraatarm menu samenstelt bij diabetes type 2. Of het koken van een recepten voor een anti-inflammatoir dieet 
 • Koken voor je kinderen: Kijk, leer en ervaar hoe deze kennis direct toepasbaar is voor jou,  vrienden of speciale groepen zoals ouders op een dagverblijf, of consultatiebureau. 

Ontdek een nieuwe wereld van smaken en gezondheid. Schrijf je nu in voor een van onze workshops, volg ons via sociale media of schrijf je in voor de nieuwsbrief via ons contactformulier en begin jouw reis naar een gezondere levensstijl!

Herstel en persoonlijke groei

Natuur coaching en Vitaliteitswandelingen

Bij Kans Gezond omarmen we de kracht van de natuur voor herstel en persoonlijke groei. Onze Natuur Coaching en Vitaliteitswandelingen zijn geïnspireerd door mijn liefde voor de natuur en bieden een ruimte waarin je diepere trauma’s, early life stress en andere stressfactoren kunt bespreken, oplossingsgerichtheid kunt vergroten en weer in contact kan komen met je lichaam . 

Wat bieden wij?

 • Diepgaande Gesprekken: Verken tijdens lange wandelingen de diepere lagen van jezelf en jouw uitdagingen.
 • Kracht van de Natuur: Ontdek hoe de natuur kan bijdragen aan jouw vitaliteit, gezondheid en herstel.
 • Vitaliteitswandelingen: Sluit je aan bij onze wandelgroep voor regelmatige wandelingen op het eiland van Dordrecht.

Aanmelden

Deelname aan de wandelgroep is mogelijk na aanmelding via contactformulier of telefonisch. Ervaar zelf de helende kracht van de natuur en investeer in jouw welzijn.

Ontdek jouw pad naar innerlijke kracht en herstel met onze Natuur Coaching en Vitaliteitswandelingen.