Leefstijl & vitaliteitscoaching

Hoe krijg ik evenwicht in mijn gezondheid

Niet alleen voeding en supplementen worden besproken. Ook slaap, ontspanning, stoelgang, ademhaling, werk, gezin en financi├źn. We bespreken al deze aspecten om samen met jou een zo compleet mogelijk plan te maken, die je helpen in je gezondheid. Deze werkwijze wordt verbonden aan coaching op leefstijl en vitaliteit. De methode die ik hierin volg is ontwikkeld door de MARK academie. Hierin komen mijn visie, verbinding en missie samen, om iedereen de kans aan te reiken zelf de regie te nemen in de eigen gezondheid. Of dit nu een klacht is die makkelijk te verbeteren is, zoals eczeem, of een ziektebeeld die invloed heeft op je hele leven, zoals kanker. In coaching onderzoeken we samen de mogelijkheden en begeleid ik je in het proces naar zicht, inzicht en evenwicht in je eigen gezondheid.

Met het uitgebreide leefstijl en vitaliteitsplan wordt een coachtraject ingezet om stapsgewijs verschillende aspecten van gezondheid te veranderen en te verbeteren. In het coaching traject wordt je zoveel mogelijk geactiveerd, uitgedaagd of geïnspireerd om je eigen regie te nemen over zowel fysieke processen als denkprocessen. De kracht van dit traject uit zich door doelstellingen die haalbaar, concreet en uitvoerbaar zijn. Zo kan een andere tijdsplanning van je maaltijden je helpen minder trek tussen de maaltijden te hebben. Of inzicht in je denkpatroon te geven waarom je niet zou kunnen afvallen, ruimte bieden voor verdriet of juist apathie. Het traject beslaat een aantal maanden waarin ik als coach/behandelaar de mogelijkheid biedt om de gewenste doelen samen uit te werken tot een uitvoerbaar plan.

Dit kan zowel in een particulier traject of trajecten die door je werkgever aangeboden worden. Dit is een coachingstraject voor leefstijl en vitaliteit.