Orthomoleculaire therapie Dordrecht

Orthomoleculaire therapie


De meest complete orthomoleculaire therapie in Dordrecht

De oplossing voor lichamelijke klachten en een betere gezondheid kan op veel plaatsen worden gezocht. In mijn praktijk voor orthomoleculaire therapie in Dordrecht, kijk ik met u verder dan hetgeen op het eerste oog zichtbaar is. Om met uw gezondheid aan de slag te gaan, zoomen we namelijk in op de kleinste onderdelen waaruit ons lichaam opgebouwd is: de cellen.

Kansen op celniveau

Bij KANS GEZOND gaan we op celniveau op zoek naar manieren om uw gezondheid te verbeteren. Zo pakken we de zaak aan bij de meest elementaire bouwstenen van ons lichaam. Het is dan ook goed voor te stellen dat het een gunstig effect kan hebben, wanneer wij deze bouwstenen zo optimaal voorzien in hun benodigdheden.

Orthomoleculaire therapie is erop gericht de omstandigheden zodanig in te richten, dat uw lichaam tot op microniveau zo optimaal mogelijk kan functioneren. Naast het aanpassen van uw dagelijkse voeding, kan het gebruik van de juiste supplementen en kruidenpreparaten (ook wel fytotherapie) hierin van grote waarde zijn. Maar het verzorgen van de juiste omstandigheden gaat nog verder. Ook uw leefstijl kan een zeer belangrijke rol spelen. Dit onderdeel zal dus zeker niet uit het oog worden verloren, wanneer we met uw gezondheid aan de slag gaan.

Resultaat als motivator

Ik ben erg blij dat ik al vele jaren cliënten met de meest uiteenlopende vragen heb mogen ontvangen in mijn praktijk voor orthomoleculaire therapie in Dordrecht. Ik streef er dan ook ten alle tijde naar om hen zo snel mogelijk op weg te helpen, zodat op korte termijn al resultaat geboekt kan worden. Dit is namelijk de grootste motivator om het proces vervolgens ook zo goed mogelijke door te zetten. Op deze manier gaan we samen aan de slag met het omarmen van een nieuwe eet- en leefstijl.

Balans op jonge leeftijd

Een doelgroep die ik ook erg graag ontvang in mijn praktijk voor orthomoleculaire therapie in Dordrecht, zijn cliënten van 0 tot 21 jaar. Mijn pedagogische achtergrond zorgt ervoor dat ik de veranderingen die nodig zijn voor deze specifieke groep cliënten, zo goed mogelijk kan aanpassen aan hun persoonlijke situatie. Door voeding en leefstijl voor hen zo optimaal mogelijk in te richten en op elkaar af te stemmen, kan er worden gewerkt aan het bereiken van de beste balans voor hun gezondheid.

Als u er aan toe bent om niet enkel de symptomen van uw klachten te blijven behandelen en op zoek wil gaan naar de daadwerkelijke oorzaken, bent u van harte welkom in mijn praktijk voor orthomoleculaire therapie in Dordrecht. Ik help u graag met het vinden van de juiste manier om uw voeding en leefstijl zo optimaal mogelijk in te richten en kan u met mijn grote productkennis op weg helpen met concrete adviezen op het gebied van het aanschaffen van de juiste producten.