Natuurvoedingsadviseur

Natuurvoedingsadviseur


Kansen die een natuurvoedingsadviseur u biedt

Voeding kan uw gezondheid op vele manieren positief beïnvloeden. Als natuurvoedingsadviseur laat ik u zien hoe de keuze van juiste volwaardige voeding, uw gezondheid ten goede kan komen.

Volwaardige voeding

Maar wat kunt u dan precies verstaan onder volwaardige voeding? Eén van de belangrijkste kenmerken van volwaardige voeding is dat het vaak biologische voeding is. Deze voeding heeft in het ontwikkelingsproces namelijk alle noodzakelijke voedingsstoffen kunnen opnemen. Het ontwikkelingsproces is zo volledig mogelijk geweest. Een andere belangrijke eigenschap is dat deze voeding zo min mogelijk gemanipuleerd is. Het zijn de producten die puur in de natuur te vinden zijn.

Mijn rol als natuurvoedingsadviseur is om u te begeleiden in het vinden en kiezen van de juiste volwaardige producten. Door uw lichaam te voorzien van de juiste eerlijke voedingsstoffen, die zo herkenbaar mogelijk zijn voor het menselijk lichaam, kan u uw gezondheid een enorm positieve impuls geven. Denk hierbij bijvoorbeeld alleen al aan een winst in vitaliteit. Maar de effecten kunnen veel verder gaan. De meest uiteenlopende klachten kunnen worden aangepakt door op de juiste manier met uw voeding aan de slag te gaan.

Een complete benadering

Hoewel ik al vele jaren als natuurvoedingsadviseur werkzaam ben, is dit zeker niet mijn enige specialisatie. Wanneer ik u begeleid in het vinden van een betere gezondheid, ga ik vanuit meerdere invalshoeken te werk. Zo maak ik ook gebruik van de vele inzichten op het gebied van orthomoleculaire therapie. Hierbij wordt er op celniveau naar het lichaam gekeken, wat het mogelijk maakt om op basis van de verkregen inzichten te kiezen voor de best passende voeding, supplementen en kruidenpreparaten (fytotherapie).

Meer dan voeding

Maar mijn begeleiding gaat verder dan voeding alleen. Een juiste leefstijl, waarin rekening gehouden wordt met bepaalde elementen in ons gedrag, is ook zeer belangrijk. Dit verlies ik dus zeker niet uit het oog. De meest uiteenlopende cliënten heb ik hierin al mogen begeleiden. Het feit dat ik ook pedagogisch onderlegd ben en niet enkel denk vanuit het oogpunt van een natuurvoedingsadviseur, zorgt ervoor dat ik ook erg goed thuis ben in de begeleiding van cliënten van 0 tot 21 jaar.

Er zijn dus veel aanknopingspunten om met uw gezondheid aan de slag te gaan, waarbij ik ervoor zorg dat ik mijn rol als natuurvoedingsadviseur op alle vlakken laat terugkomen. U bent van harte welkom om te bekijken wat ik voor u kan betekenen.