LEEFSTIJL EN VITALITEITS COACHING

LEEFSTIJL EN VITALITEITS COACHING

Uitgangspunt; hoe krijg ik weer evenwicht in mijn gezondheid. Niet alleen voeding en supplementen worden besproken, ook slaap, ontspanning, stoelgang, ademhaling, werk, gezin, financiën. Al deze aspecten om samen met je een zo compleet mogelijk plan te maken, die je helpen in je gezondheid. Deze werkwijze  wordt verbonden aan coaching op leefstijl en vitaliteit. De methode die ik hierin volg is ontwikkeld door MARK academie. Hierin komen mijn visie, verbinding en missie samen, om iedereen de kans aan te reiken zelf de regie te nemen in de eigen gezondheid. Of dit nu een klacht is die makkelijk te verbeteren is, zoals eczeem, of een ziektebeeld welke op  je hele leven invloed heeft, zoals kanker. In coaching onderzoeken we samen de mogelijkheden en begeleid ik het proces naar  zicht, inzicht en evenwicht in de eigen gezondheid.

LEEFSTIJL EN VITALITEITS COACHING

Met het uitgebreide leefstijl en vitaliteitsplan wordt een coachtraject ingezet om stapsgewijs verschillende aspecten van gezondheid te veranderen en t verbeteren. In het coachingstraject wordt je zoveel mogelijk geactiveerd, uitgedaagd of geïnspireerd om je eigen regie over zowel fysieke processen als denkprocessen te nemen. De kracht van dit traject uit zich door doelstellingen die haalbaar, concreet en uitvoerbaar zijn. Zo kan een andere tijdsplanning van je maaltijden je helpen minder trek tussen de maaltijden te hebben. Of inzicht in je denkpatroon te geven waarom je niet zou kunnen afvallen, ruimte bieden voor verdriet of juist apathie. Het traject beslaat een aantal maanden waarin ik als coach/behandelaar de mogelijkheid bied om de gewenste doelen samen uit te werken tot een hanteerbaar plan.

Dit kan zowel in een particulier traject of trajecten die door je werkgever aangeboden worden. Dit is een coachingstraject voor leefstijl en vitaliteit.