Analyse


Orthomoleculaire therapie

Op basis van de Intake, voedingsanalyse, vragenlijsten, testen of laboratorium onderzoek bereid ik een uitgebreid therapieplan voor. Dit wordt enige dagen voor het 2e gesprek verstuurd. Je kan zelf het gesprek rustig voorbereiden en eventueel vragen kunt bedenken.

Het plan is uitgangspunt voor het gesprek. Op basis hiervan bespreek ik voeding, suppletie, leefstijl en beperkingen hiervan. Hierbij staan jouw mogelijkheden centraal. We kiezen de beste aanpak voor jou. Het is maatwerk, en daarom is elk traject anders en uniek. Je krijgt een suppletieschema, aanbevelingen en we bespreken de 6 pijlers waarmee ik werk in de leefstijl adviezen.

Je gaat naar huis met een passend plan en een duidelijk instructie wat betreft supplementen in de vorm van een suppletie schema.

Coaching

Het 1e gesprek de intake zoomt in op de integrale vitaliteitscheck, die je hebt ingevuld in het leefstijl en vitaliteits boekje van MARK. Het boekje vormt de basis van de intake en over de inhoud van de vragen op het gebied van intelligentie, emoties, fysieke gesteldheid, spiritualiteit en regie. De verschillende gebieden hangen nauw met elkaar samen en met een actief model komen we tot jouw persoonlijke onderwerpen voor coaching. Jij maakt de keuze, jij hebt de regie.

Tijdens het 1e gesprek worden ook coachdoelen en wensen geformuleerd. Ik maak een analyse van de leefstijl en voeding waarna we de accenten en wensen concreet maken.

Tijdens het 2e gesprek van de intake wordt de analyse besproken, wordt op thema’s ingezoomd en krijg je meteen tips ter verandering of versteviging. Onduidelijkheden worden belicht, verkend en mogelijk in bewustzijn gebracht.

Dit alles heeft als doel je zo goed en stabiel mogelijk in contact te brengen met je eigen inzet, manier en regie waarop je een verandering in wilt zetten, of een inzicht wil laten landen.